16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Andy Peelman: “Ik moet oppassen voor lange autoritten”

Foto: Peter De Smedt

Andy Peelman en zijn vrouw Tine Kissling hebben een goed huwelijk. Andy gunt zijn vrouw alles en zeker een goede nachtrust. En dat betekent ook dat de twee niet samenslapen.

Tine moet vaak vroeg opstaan voor hun twee dochtertjes en dat terwijl Andy vaak laat thuis is. Toch is hij vaak nog heel erg moe als hij opstaat en kost het even wat tijd voor hij echt wakker is.

“Ik moet ook oppassen voor dode momenten overdag. Als het druk is, blijf ik doorgaan. Is er een dood moment, dan kan ik gemakkelijk een dutje doen. Vooral lange autoritten op de autosnelweg zijn gevaarlijk voor me. Voel ik dat mijn ogen zwaar worden, zet ik me even aan de kant, leg ik de zetel plat en stel ik mijn timer in voor een dutje van 12 minuten”, zegt hij in Gazet van Antwerpen.

Na dat korte dutje is Peelman weer fris en monter en kan hij er weer tegen. Maar Andy beseft dat hij een probleem heeft.

“Het is duidelijk dat ik ermee aan de slag moet want ideaal is dit niet. Ik wil weer fris de dag doorkomen en terug naast mijn vrouw in bed liggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today