14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Andy Peelman slaapt niet meer naast zijn vrouw

Foto: VRT

Voor we paniek laten uitbreken bij de fans van Andy Peelman: nee Andy en Tine zijn niet uit elkaar. Maar Andy en Tine slapen al een heel lange tijd niet meer in hetzelfde bed.

Doordat Andy een heel luide snurker is en ze ook nog eens twee kindjes hebben, gunt hij zijn vrouw het beetje nachtrust dat ze kan hebben. En dat doen ze door elk in een andere kamer te gaan slapen.

“Het afgelopen jaar heb ik nog wat slechter geslapen. Bouwperikelen hielden me bezig. Ik ben ook wel iemand die in bed ligt te malen en de dingen van de dag verwerkt. Daarnaast heb ik enorm veel last van fomo, fear of missing out . Ik word vaak uitgenodigd op recepties, meetings, etentjes en andere verplichtingen en ik meen dat ik ook overal aanwezig moet zijn. Daardoor lig ik vaak héél laat, lang na middernacht, in bed. Ik hoor mijn vrouw dan rond zes uur opstaan voor de kinderen”, vertelt hij in Gazet van Antwerpen.

Andy probeert dan wel nog wat te slapen, maar lang is dat niet. Dat hij ook nog wat tv kijkt voor hij gaat slapen, ook dat is niet goed en dat beseft hij.

“Ik probeer het te laten. Ik probeer de televisie te vervangen door rustgevende geluiden op Spotify, geluiden van een knisperende open haard of kletterende regen. Het helpt om in slaap te vallen, maar het neemt het gesnurk natuurlijk niet weg. Als ik ’s morgens opsta, ben ik vaak nog zo moe dat ik nog minstens een uur nodig heb om wakker te worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today