6 °C Antwerpen, BE
donderdag 27 januari 2022
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 27 januari 2022

Anke Buckinx: “voor deze beha maakt ik graag wat promotie”

Anke Buckinx
Foto: DPG Media

Anke Buckinx is het gezicht van een campagne van lingeriemerk PrimaDonna voor hun nieuwe borstvoedingsbeha. Anke poseert in lingerie met haar jongste zoon Max die ten tijde van de fotoshoot zes maanden was.

“De foto’s werden begin vorig jaar gemaakt, een half jaar na de bevalling. Door de coronacrisis werd de lancering van de borstvoedingsbeha uitgesteld”, verduidelijkt de radiopresentatrice in TV Familie.

Anke twijfelde niet om in lingerie te poseren: “Nee, omdat ik al erg mooie campagnes van PrimaDonna heb gezien met Ella Leyers en Siska Schoeters. Ik heb zelf ook héél graag borstvoeding gegeven, dus wil ik gerust wat promo maken voor deze beha”, aldus Anke Buckinx in TV Familie.

Anke noemt borstvoeding geven dan ook qualitytime tussen mama en kind. “Een zenmoment waarbij je in de hersenen gelukshormonen aanmaakt. Niet normaal. Het moment dat je je baby te zuigen legt, ben je er smoorverliefd op. Alsof je high bent”, lacht Anke in TV Familie.

Al wil Anke benadrukken dat elke mama voor zichzelf moet uitmaken of ze borstvoeding wil geven. “Ik behoor níet tot de zogenaamde borstvoedingsmaffia, die vindt dat dat superieur is aan flesvoeding. Elke mama moet dat voor zichzelf beslissen, zonder zich geïntimideerd of schuldig te voelen.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today