26 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
26 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Ann Pira bekent: “ik ben in therapie geweest”

Ann Pira
Foto: Showbizzsite.be

Ann Pira kennen we allemaal als wervelwind Nancy uit Thuis, maar in Dag Allemaal onthult de actrice dat ze het niet altijd makkelijk heeft gehad in haar leven… Haar echtscheiding, het zware ongeluk van haar zoon,…

“Op scharniermomenten in mijn leven ben ik in therapie geweest. Toen ik moeilijke keuzes moest maken en nood had aan een heldere kijk.” De hulp inroepen van een psycholoog is nooit een taboe geweest voor Ann Pira, onthult ze in Dag Allemaal.

“Mijn familie telt enkele psychologen, het aanvaarden van hulp bij ons is nooit een taboe geweest. Maar nu heb ik dat niet meer nodig,” voegt de actrice er aan toe.

Ann Pira geeft toe dat haar echtscheiding met Herbert Bruynseels een heel zware periode was. “Herbert en ik hebben lang gevochten voor onze relatie, omdat je naar de kinderen toe als gezin wilt samenblijven, dus in het begin voelde ik mij wel gefaald,” onthult Ann Pira in Story.

Maar Ann Pira krabbelde recht en vertelt in Dag Allemaal dat ze die moeilijke periode na haar echtscheiding positief heeft kunnen afronden. “Ik heb het gevoel dat dit de minst stresserende en, ja, misschien zelfs de gelukkigste jaren van mijn leven zijn,” klinkt het bij de actrice begin 2019.

Ann Pira beseft dat ze alles meer relativeert nu ze wat ouder is. Haar grootste zorg is ondertussen ook weggevallen nu haar kinderen twintigers zijn en ze merkt dat ze het goed doen in hun leven.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today