14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Ann Tuts heeft een gouden raad voor al haar collega’s

Foto: VRT

We kennen de afleveringen van ”Fc De Kampioenen’ ondertussen bijna vanbuiten, maar toch kunnen we nog steeds elk weekend genieten van de misverstanden bij de plezantste voetbalclub van Vlaanderen. Heel wat acteurs werden nadien nog weinig gevraagd voor andere rollen. Iets waar Ann Tuts, alias Doortje weinig last van had.

“Als Doortje droeg ik een bril en werd mijn kapsel gebetonneerd met veel haarlak. Zonder die vermomming zie ik er totaal anders uit en dat zal regisseurs misschien aanspreken. Sinds ‘De Kampioenen’ heb ik best wat mooie en gevarieerde kansen gekregen en daar prijs ik mij enorm gelukkig om. Ik amuseer me geweldig”, verklaart Ann in Story.

Dat Ann geen ambitie heeft om grote rollen te spelen, helpt de actrice bij het krijgen van andere rollen. “Ik voel me goed in een ensemble met een ondersteunende rol.” Zo is Ann niet alleen op televisie maar ook in het theater te zien. Samen met onder andere Jelle Cleymans en Jonas Van Geel is ze te zien in de spektakelmusical 40-45 van Studio 100. “En we hebben er veel in te halen. Het zal dus druk worden. Maar ik heb één groot advies aan mijn collega’s in de sector: hou genoeg tijd over om dingen te doen die je graag doet. Doordat ik mezelf niet met te veel werk belast, zal ik nooit een burn-out raken.”

Wijze woorden van Ann!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today