3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 januari 2022
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 januari 2022

Ann Van Elsen over haar huwelijk: “zo’n crisisperiode legt de pijnpunten bloot”

Ann Van Elsen is ondertussen drie jaar getrouwd met Filip. De lockdown was voor vele relaties een moeilijke periode, maar de relatie van Ann en Filip bleef overeind. Wat was hun geheim?

“Natuurlijk ergerden wij ons soms aan elkaar. Dat was voor de lockdown niet anders. Maar wij zijn erin geslaagd om die irritaties steeds meer te relativeren”, vertelt de voormalige Miss België in Dag Allemaal.

Ann Van Elsen schreef een boek over de problemen waarmee nieuw samengestelde gezinnen geconfronteerd worden, maar echtgenoot Filip verduidelijkt ook dat naarmate je ouder wordt je sowieso beter kan relativeren. “Je blaast de boel minder snel op.”

Ann en Filip hebben echter beide sterke karakters en het kan er best wel hevig aan toegaan bij discussies. Daarom schreven ze aan het begin van de eerste lockdown op een briefje: ‘we gaan niet scheiden’ en dat stak het koppel in een enveloppe. “Dat konden we er dan uit halen op een moeilijk moment”, lacht Filip.

“Dat werd inderdaad al lachend gezegd, maar ik dacht wel: ‘Oei, dat wordt hier spannend’. Zo’n crisisperiode kan pijnpunten extra blootleggen”, vertelt Ann Van Elsen in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today