28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Anne De Baetzelier en Katja Retsin gezichten van Winterrevue 2018

Anne De Baetzelier en Katja Retsin
© Theatertainment

Regisseur Stany Crets maakte vandaag bekend dat Anne De Baetzelier en Katja Retsin dé gezichten worden van De Winterrevue ‘A Night @ The Movies’.  Dit gebeurde aan de rode loper van een bijzonder toepasselijke locatie, nl. Kinepolis Antwerpen, the place to be voor menige spetterende filmpremières.

Regisseur Stany Crets zou regisseur Stany Crets niet zijn als hij niet zorgde voor een verrassende wending aan het Winterrevu-verhaal. Hij stelde ons niet één maar twee headliners voor. Niemand minder dan showbizz-corryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin zullen de schitterende hosts zijn van de Winterrevue 2018.

Na Slongs Dienvanongs, Nicole & Hugo en vorig jaar nog, Herbert Flack, kiest Theatertainment voor twee straffe leading ladies uit de televisiewereld met bakken presenteertalent: Anne De Baetzelier en Katja Retsin. Wat regisseur Crets nog in petto heeft voor deze dames behalve het hosten van de show, blijft nog even een mysterie. 

Winterrevue - A Night @ The Movies
© Theatertainment

Vanaf 14 december tot en met 13 januari kan het publiek genieten van ‘A Night @ The Movies’ in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke staan opnieuw garant voor een indrukwekkende show.

Een feest voor oog en oor met een vocaal bijzonder sterk ballet en een schitterende live-band.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today