18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Anne De Baetzelier: “Ik heb op het punt van een burn-out gestaan”

Anne De Baetzelier
Foto: DPG Media

Anne De Baetzelier maakt na jarenlange afwezigheid haar come-back op het Vlaamse televisiescherm. Komende zomer zien we haar opnieuw aan het werk als presentatrice van het iconische ‘Tien Om Te Zien’.

Toen in 2008 de stekker uit het programma getrokken werd, besliste Anne zelf om haar contract bij de commerciële zender niet te verlengen. Een weloverwogen keuze, lezen we in het weekendmagazine Nina.

“Ik combineerde een bomvolle agenda en drie kleine petotters. Voor mezelf was er geen tijd. Dat gaat goed, tot je er bijna bij neervalt en je net geen burn-out oploopt”, klinkt het openhartig bij De Baetzelier.

Op privé-vlak ging het haar niet altijd voor de wind. Na een auto-ongeluk belandde haar jongste zoon Vincent in coma. “Op zo’n momenten vroeg ik me af waar ik mee bezig was, of mijn prioriteiten wel goed lagen”, vertelt Anne.

Intussen koestert de blonde presentatrice alvast opnieuw grote ambities. “Ik vertrek naar Santiago De Compostela. Ik ben er zo aan toe”, luidt het in Nina. Na haar terugkeer zien we Anne aan het werk op de zeedijk van Middelkerke.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today