11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020

Anne-Sophie uit Mijn Keuken Mijn Restaurant: “ik wil héél graag trouwen!”

Mira en Anne-Sophie uit Mijn Keuken Mijn Restaurant
Foto: DPG Media

Anne-Sophie De Bock en Mira Ghyllebert kennen we allemaal als de ‘dessertmadammen’ uit Mijn Keuken Mijn Restaurant. Anne-Sophie droomt ervan een eigen horecazaak te kunnen opstarten, maar op privégebied droomt ze even hard van een huwelijk.

Anne-Sophie heeft met Lémonie een dochter van negen jaar en daar zal het bij blijven. “Ik heb het gevoel dat ons gezin compleet is,” onthult Anne-Sophie in Story. Zeker nu ze het professioneel drukker heeft is een tweede kind niet meteen een optie. Waar ze wel nog van droomt is een huwelijk…

“Ik zou wel heel graag trouwen! Maar Bart ziet daar het nut niet van in. Onze dochter is natuurlijk de grootste connectie tussen ons, maar ik wil zo graag schitteren in een trouwjurk. Sowieso voor mijn veertigste. Trouwen moet je in je mooie jeugdige jaren doen, vind ik,” lacht Anne-Sophie in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today