17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 31 augustus 2021
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 31 augustus 2021

Annie Geeraerts maakt zich boos na ongewenst telefoontje: “dat doe je toch niet?”

Foto: DPG Media

Annie Geeraerts vond vijf jaar geleden opnieuw de liefde bij Paul. Na het overlijden van haar echtgenoot had de Familie-actrice nooit gedacht dat ze nog een nieuwe relatie zou beginnen, maar verliefdheid is iets dat je overvalt, onthult de 95-jarige actrice in Dag Allemaal.

Ook Paul was al 24 jaar alleen toen hij Annie ontmoette: “Maar toen ik Annie ontmoette, was er meteen een klik. Al is die aantrekkingskracht meer geestelijk dan lichamelijk. Wij hebben enorm veel sympathie voor elkaar en zitten op dezelfde golflengte, maar lichamelijk komt er niet veel meer bij kijken”, onthult Paul in Dag Allemaal.

Al voegt Annie eraan toe dat ze wel nog steeds vlinders voelt: “Pas op, die gevoelens van verliefdheid zijn dezelfde, maar je ondergaat dat anders.” Al moet er ‘de bomma’ uit Familie ook iets van het hart…

“Veel mensen vragen mij nu of er nog seks is zoals vroeger. Daar heeft mij zelfs iemand voor opgebeld! Ik was zo geambeteerd dat ik heb ingehaakt. Dat doe je nu toch niet? Voor veel mensen primeert dat precies op andere gevoelens”, zucht Annie Geeraerts in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today