14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Antwerpen gaat weer zingen op 5 augustus!

antwerpen zingt
© Antwerpen Zingt

Op zondag 5 augustus 2018 kunnen alle Antwerpenaren voor de 21e keer komen meezingen tijdens ‘Antwerpen Zingt’.

Na de uiterst succesvolle 20e editie van vorig jaar wordt ook deze keer weer een massa volk verwacht op de Gedempte Zuiderdokken. En zoals steeds zullen de echte sterren van de avond zich weer voor – en niet op – het podium bevinden. Want het is en blijft de bedoeling dat het aanwezige publiek samen zingt. Maar… er komen wel twee verrassingsgasten langs.

Vaste waarde Wim Leys

Vanaf 18u kan iedereen op het plein terecht. Het spektakel start met de band die er elk jaar snel de sfeer in krijgt. Vaste waarde Wim Leys en zijn muzikanten brengen naast eigen versies van bekende meezingers ook swingende Nederlandstalige rock’n roll zodat het publiek helemaal in de juiste sfeer komt.

Daarna verschijnt het 200-koppige podiumkoor op de planken en worden er samen met het publiek zo’n 40 liedjes gezongen, een mix van klassiekers en nummers die nog nooit geprogrammeerd werden.

In het zangkrantje – dat gratis verdeeld wordt – staan dit jaar toppers als ‘Eén kopje koffie’, ’t Is moeilijk bescheiden te blijven’, ‘Sweet Caroline’, ‘Het is een nacht’, ‘Een ster’, ‘Ik hou van U’, ‘Wake me up’, ‘Eviva Espana’, ‘Shape of you’ en nog veel meer. Uiteraard zullen ook ‘Antwaarpe’ en ‘Lichtjes van de Schelde’ niet ontbreken.

En traditiegetrouw zorgt Antwerpen Zingt ook nu weer voor enkele bekende verrassingsgasten die hun grootste hits zullen brengen. En reken er maar op dat die stuk voor stuk zullen meegezongen worden!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today