28 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023
28 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023

Armin & Amir scoren TikTok-hit

Als Addison Rae geen belletje doet rinkelen heb je de afgelopen maanden niet op TikTok gezeten. Bij jongeren wereldwijd is de 19-jarige danseres uit Amerika een idool. Ze is de op één na meest gevolgde creator op het platform en heeft meer dan 25 miljoen volgers op Instagram. Op minder dan een week tijd werden honderden filmpjes geplaatst en hebben de filmpjes meer dan 650.000 views in totaal.

Het succes van Addison hebben Amir (21) en Armin (20) hier in België ook opgemerkt. “We zijn eigenlijk niet de eerste die er een nummer over schrijven. Onder andere was The Kid Laroi ons al voor en scoorde er een hit mee omdat Addison zijn liedje had gebruikt in meerdere van haar video’s. Ik vond het een super leuk concept en omdat ik haar content zelf ook wel leuk vind stelde ik het voor aan Armin om er samen een nummer over te schrijven in het Nederlands.”, zei Amir.

Voor het dansje hebben de jongens de hulp gekregen van Yara De Smedt (18), dat zelf ook meer dan 280.000 volgers heeft op TikTok. Op minder dan een week tijd werd het dansje al bijna 400 keer gedaan en hebben de video’s met de sound al meer dan 650.000 views in totaal. “Dit is eigenlijk de eerste keer dat één van onze nummers zo hard gaat. We hadden het gehoopt maar zeker niet verwacht.”, reageert Armin.
“Ons hoofddoel blijft toch dat Addison Rae het dansje zelf eens zou doen.”, zeggen de jongens nog.

Het liedje kunt u beluisteren via https://ampl.ink/aZKXj

Armin en Amir zijn twee beste vrienden die al sinds 15-jarige leeftijd samen timmeren aan hun eigen carrière. Ze acteren, rappen en presenteren beiden op eigen initiatief maar door hun sterke vriendschapsband doen ze regelmatig ook
projecten samen. Armin is momenteel te zien in de succesvolle Ketnetserie Hoodie en daarvoor in de populaire Vloglab op VTM Kids. Daarnaast brengt hij ook muziek uit onder de artiestennaam R-Mind.
Amir is voornamelijk bekend door zijn rol in de Ketnetserie 4eVeR en zijn tijdelijke rol in Familie (VTM). Daarnaast is Amir ook content creator met meer dan 80.000 volgers op TikTok en 20.000 op Instagram. Achter de schermen heeft Amir ook een management agency en is hij op zelfstandige basis aanspreekpunt voor bedrijven en creators voor TikTok.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today