12 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Aster en Lize uit ‘The Masked Singer’: “We zijn net op tijd ontmaskerd”

Het werd moeilijk om het geheim te houden

DPG Media

In de vijfde aflevering van ‘The Masked Singer’ moesten we afscheid nemen van de robots. Lize Feryn en Aster Nzeyimana moesten hun identiteit bekend maken en de wedstrijd verlaten. Een hele opluchting voor het koppel die nu niet meer hoeft te zwijgen.

“We stonden al van in het begin op de verdachtenlijst en kregen daar week na week een prominentere plek. Ik denk dat we net op tijd ontmaskerd zijn. Intussen wisten zoveel mensen het zeker dat het zoekelement een beetje verloren ging. Je hoort jezelf bovendien altijd dezelfde smoesjes verzinnen. Maar het was wel leuk om met zijn tweeën dat geheim te kunnen bewaren”, zegt Lize in Gazet van Antwerpen.

En moeten zwijgen over een geheim dat is niet altijd makkelijk. Zeker kinderen zijn altijd erg curieus. Lize werd dan ook druk ondervraagd door de kinderen van haar zus. “In de lagere school en zelfs in de kleuterschool is dit programma het onderwerp. Die haalden de pieren uit mijn neus. Dan moest ik de liedjes van de robots zingen. En ik maar doen alsof ik die nummers niet kende. Maar ik wil toch ook even zeggen: kindjes, liegen iets niet ok, maar soms kan je niet anders, want dan hangt er een zware boete boven je hoofd.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today