10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Aster Nzeyimana: “We waren toen wel al een beetje dronken”

Foto: VTM

Lize Feryn en Aster Nzeyimana hebben samen een kledinglijn opgericht. De kledinglijn heet Melange en is een mengeling van de kleerkast van Lize en van Aster.

“Het combineert de mooie mannelijke en vrouwelijke vormen, sterke lijnen, lange benen, wijde pijpen, maar ook een Afrikaanse print. Het is een mix van onze diverse wereld”, klinkt het bij Lize in Het Laatste Nieuws.

Zelf doken Lize en Aster wel eens vaker in elkaars kleerkast op zoek naar een leuke outfit. Kwa lichaamsbouw lijken ze heel erg op elkaar, dus de mogelijkheid was er wel.

“Ik droeg al eens een pak van haar, zij al eens een trui van mij. We vonden dat steeds leuker, het maakte onze kledingkast wat kruidiger. Ik was altijd al op zoek naar more exciting kledij. Ik vind mannenkleren vaak heel saai. Door Lizes stijl te zien, dacht ik: kan ik in haar kast op zoek naar kleren die mij als man zouden passen?”

En zo is Melange dan tot stand gekomen. Zelf noemen ze hun collectie genderless. Het is gewoon een vorm. “En veel vormen passen zowel op mannen als vrouwen. De naam Melange heb ik bedacht op een avondje met vrienden. We waren toen wel een beetje dronken. Dan krijg je blijkbaar de beste ingevingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today