21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Astrid Coppens: “Dat was heel hartverwarmend om te zien”

Astrid Coppens
Foto: DPG Media

Als James Cooke je opbelt met de vraag of hij en zijn team een musical mogen maken over je leven, dan weet je dat je goed bezig bent. Ook Astrid Coppens kreeg de vraag en gaf hem zijn zegen. Zij viel van de ene verrassing in de andere.

Zo dook ook haar broer Laurens op in de musical. Iets wat ze absoluut niet had verwacht. “Ik dacht dat het een lookalike was, maar na wat beter kijken zag ik dat het echt mijn broer was. Speciaal voor mij is hij overgevlogen van LA naar België”, glundert ze nog na in Story.

Het is ook het moment waarom het oudste dochtertje van Astrid, Billie-Ray, haar nonkel voor het eerst sinds lang nog eens in het echt ziet.

“Ze hadden elkaar al eens ontmoet toen ze zes maanden oud was, maar toen besefte ze dat natuurlijk niet. Het was hartverwarmend om te zien hoe die twee elkaar in de armen vlogen. Normaal is Billie-Ray vrij verlegen, zeker met al dat volk in de zaal. Ik vreesde dat ze zou wenen, maar niet dus. Ze kwam heel zelfverzekerd over op dat podium.”

Maar er vloeiden ook tranen bij Astrid. Vooral bij de scène met haar viool, kon ze het niet meer bedwingen. “Ik was daar heel intensief mee bezig waardoor ik veel heb moeten missen. Veel vriendjes had ik niet en ik heb me vaak eenzaam gevoeld. Tijdens de act kwam alles weer naar boven. Ik kon mijn tranen niet bedwingen, het was zo emotioneel.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today