14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Astrid Coppens keert terug naar haar roots.

Astrid Coppens
Foto: Showbizzsite.be

Astrid Coppens is altijd al een bezig bijtje geweest. Maar haar hart heeft ze nog altijd het meest verloren aan fashion. Ze startte haar eigen kledingmerk ‘Astrid Black Label’ op en ze trok naar een idyllische locatie om er foto’s te laten maken van haar collectie. “Het plaatje moet passen en goede fotografie geeft sowieso een extra boost aan mijn label”, verklaart ze de keuze voor de locatie in Gazet Van Antwerpen. Voor Astrid zijn het lange dagen, want ze staat zelf model voor de kledingcollectie. “Dankzij Billie-Ray (Astrids dochtertje) ben ik het gewoon om niet al te veel nachtrust te hebben. En toen ik nog werkte als model, waren het ook vaak lange dagen.” Modellenwerk doet Astrid nu enkel nog sporadisch, en vooral voor haar eigen collectie.

Het modelabel van Astrid is momenteel aan haar negentiende collectie toe. Iets waarvan Astrid nooit had durven dromen toen ze het label oprichtte en de samenwerking aanging met het Belgische modebedrijf ZEB. “Het merk wordt allang niet meer automatisch gelinkt aan mijn persoon. Ook in Wallonië is het sterk aan het groeien en daar kent bijna niemand Astrid Coppens. Dat bewijst dat de ontwerpen sterk zijn op zichzelf.”

Astrid geniet momenteel nog steeds volop van het moederschap. Samen met haar partner Bram woont ze momenteel in Knokke. “Een strandhutje met papieren bloemetjes, een schepje en een emmertje, meer is er niet nodig om me gelukkig te maken.” Maar blijven wonen in Knokke dat zit er niet in voor het gezin. Het gezin koos voor een woning in ’s-Gravenwezel. “Knokke wordt ons tweede verblijf. Ik vind het er echt geweldig, maar nu is het back to my roots.”

Terugkeren naar Amerika, ook dat zit er voor Astrid niet meer in. “Eigenlijk heb ik zelfs een beetje een hekel gekregen aan Amerikanen. Vooral aan hun opportunisme. Het zonnige weer, de palmbomen en de surfcultuur, ja, die mis ik wel, maar voor de rest zou ik nooit meer terugkeren. Knokke is nu voor mij de place to be.” Astrid zien we in ieder geval niet meer terugkeren in een eigen realityreeks. “Hoewel mijn typetje heel populair was, heb ik me vaak eenzaam gevoeld. Vandaag zou ik bedanken voor een realityreeks rond mijn persoon. Meedoen aan een interessant tv-programma zie ik wel zitten. Voor de rest is het vooral balanceren tussen mode en moederschap”, aldus Astrid.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today