13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Axana onthult probleem van Klaasje: “dat bracht conflicten met zich mee”

Foto: DPG Media

Axana Ceulemans was de afgelopen jaren niet alleen de choreografe van K3, maar ook een vriendin en hun steun en toeverlaat. Klaasje belde haar als één van de eerste op om te vertellen dat ze zou stoppen met K3.

“Ik heb haar toen onvoorwaardelijk gesteund. Hanne en Marthe hebben het voordeel dat ze niet ver van Studio 100 wonen, maar voor Klaasje die in Nederland woont, bracht dat conflicten met zich mee.”

Axana is blij dat er een zoektocht is gestart naar een opvolger of opvolgster voor Klaasje. Maar ze is ook blij dat zij niet meer alle danspasjes moet aanleren aan het nieuwe K3’tje. “Ik zou echt ongelukkig zijn. Toen Karen, Kristel en Josje stopten, had ik nog energie om alles aan Hanne, Marthe en Klaasje aan te leren, maar nu niet meer” klinkt het bij Axana in Story.

Maar stilzitten dat lukt Axana niet. Afgelopen zomer hielp ze nog ex K3’tje Kathleen Aerts met haar act voor op het grote ‘Tien Om Te Zien’ podium en coachte ze ook Camille Dhont. Maar een hele carrière opbouwen met iemand nieuw, dat ziet ze niet meer zitten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today