11 °C Antwerpen, BE
donderdag 15 oktober 2020
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 15 oktober 2020

Axel Hirsoux past voor finale Mister Gay Belgium

Foto: VRT

Axel Hirsoux heeft donderdag de knoop doorgehakt en de organisatoren van Mister Gay Belgium laten weten dat hij zaterdag niet in de jury van de verkiezing zal zetelen. Axel Hirsoux ziet het niet zitten om gezien de stijgende coronacijfers naar Antwerpen af te zakken.

“Gezien de negatieve evolutie van de gezondheidscrisis in ons land heb ik besloten om mijn deelname aan de verkiezing van Mister Gay Belgium op zaterdag 17 oktober in Antwerpen te annuleren”, laat de zanger weten.

“Hoewel de organisator mij verzekert dat alle maatregelen worden genomen, blijf ik mezelf liever beschermen en mijn gezins-en professionele omgeving beschermen.

Ik betreur dat ik deze beslissing moet nemen”, gaat Axel verder.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today