7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Bab Buelens: “Dat is helemaal anders uitgedraaid”

Bab Buelens: “Dat is helemaal anders uitgedraaid”

Foto: VTM

Bab Buelens en Vincent Banic zijn al jaren onafscheidelijk. Ondanks corona trouwde het Familie-koppel vorig jaar en genoten ze toch van een mooi huwelijk. Al zagen ze veel van hun plannen toch in het water vallen.

“Een klein feest in België en een destination wedding in Kroatië, dat is toch een beetje anders uitgedraaid. Reizen werd naar aanloop van onze trouw steeds moeilijker en het aantal genodigden was door corona zwaar beperkt, dus hebben we alles geannuleerd. We hebben ook eventjes met het idee gespeeld om gewoon met z’n tweetjes te trouwen en snel naar Kroatië te vertrekken, maar veertien dagen ervoor besloten we toch om een bescheiden feest te organiseren”, vertelt Bab aan Flair.

De trouw van het dolverliefde koppel zag er op bepaalde vlakken heel traditioneel uit. Ze sliepen de avond ervoor apart en Vincent stond zijn mooie bruid op te wachten aan het gemeentehuis. “Een supermooi moment. Na onze burgerlijke trouw checkten we in bij ons hotel en aten we frietjes op het terras om vervolgens opgepikt te worden door de cafébaas van mijn vroegere stamcafé, die ondertussen taxichauffeur is.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today