7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Bab Buelens deelt foto van akelig litteken: ’30 centimeter lang’

Bab Buelens deelt foto van akelig litteken: ’30 centimeter lang’

Bab Buelens
Foto: DPG Media

Gewezen Familie-actrice Bab Buelens heeft al haar moed bij elkaar geraapt om een foto van haar litteken te delen. Dat litteken is er genomen na een operatie die de actrice heeft moeten ondergaan. Het gaat om een joekel van een litteken, deze is namelijk 30 centimeter lang.

“Ik heb een litteken van 30 centimeter. Het heeft me moed gekost en geeft me moed, maar maakt me soms nog steeds bang. Ik kan het litteken helaas niet koppelen aan een positieve herinneringen zoals een verjaardagsfeestje. Eerlijk, ik weet niet of dat het gemakkelijker zou hebben gemaakt”, schrijft de actrice op haar sociale media.

Een litteken hebben is meestal geen pretje, het herinnert je aan een ongeval of een operatie. Op haar sociale media krijgt Bab niets dan lof voor het tonen van haar litteken. “Ik zie een knappe sterke vrouw. Ik zie het totaalpakket. So beautiful. Ik denk dat tijd echt heelt, of toch deels…. Dus hopelijk kan je het omarmen na een tijd. Het staat voor wie jij bent. Mss een mooie tattoo erover of erlangs?”, schrijft Dina Tersago bij de reacties.

Actrice Dorien Reynaert geeft Bab Buelens goede raad: “Probeer eerder een trots gevoel te hebben dan een schaamtegevoel. Het litteken is een teken that you’ve survived en is nu deel van jouw lichaam. Extra tip: héél goed smeren tegen de zon!”, weet Dorien.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today