15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Backstage rol voor Bab Buelens in Dancing With The Stars

Bab Buelens
© VIER

In de Dancing With The Stars preshows en aftershows peilt Bab naar de emoties en talenten van de dansende BV’s.

Vier start volgende maand met Dancing with the Stars, de uitdagende dansshow waarin Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis onder meer James Cooke, Sien Eggers, Elodie Ouadreogo en Ian Thomas door het dansavontuur van hun leven loodsen. Maar hoe gaan onze dansende BV’s om met de stress van de grote liveshows en hoe zwaar vloeken ze tijdens de soms loodzware repetities? Bab duikt acht weken lang exclusief voor VIER achter de schermen van Dancing with the Stars op VIER en vier.be.

We volgen de dansrepetities mee met haar, checken hoe goed Vlaanderen kan dansen én voelen elke week onze BV’s en hun danspartners aan de tand.

Vlak voor de grote live shows brengt Bab – jarenlang het gezicht van VTMKzoom en  één van de hoofdrolspelers in Familie – elke week een 20 minuten durende show op VIER.be en de VIER Facebook pagina. Na de show brengt Bab op vier.be een Aftershow waarbij ze de eerste reactie brengt van de afvaller, maar ook een analyse doet van de dansen van de andere koppels samen met enkele kenners.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today