13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 3 oktober 2020
13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 3 oktober 2020

Barbara Dex: “Ik ben bang voor de toekomst”

Foto: Photo News

Barbara Dex geeft toe dat ze stiekem wel genoten heeft van de lockdown. “Er liep geen wekker af, en de kinderen hoefden niet om een bepaald uur uit bed. Er was geen enkele stress,” onthulde de zangeres afgelopen weekend in Gazet Van Antwerpen.

De rust heeft haar goed gedaan, maar als artiest zijn het natuurlijk onzekere tijden. “Ik zat middenin de theatertour Dex in een notendop met Jo (haar gitarist Jo Mahieu, red.) en er waren een boel plannen voor het najaar, waaronder een eerbetoon aan Wim De Craene, want die is in september dertig jaar dood. De première is over een paar weken al, dus ik hou mijn hart vast.” Zo’n productie uitstellen is immers niet evident, beseft ook Barbara Dex.

Volgend jaar wil Barbara Dex ook met haar volgende plaat op gaan, maar zal dat mogelijk zijn? “Ik ben toch een beetje bang voor de toekomst,” geeft de 46-jarige zangeres toe. “Komt het oude normaal nog terug? Gaan mensen het nog aandurven om naar een theater te gaan? Dat blijft afwachten,” klinkt het onzeker bij Barbara Dex in Gazet Van Antwerpen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today