14 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Barbara Dex twee avonden in Het Fakkeltheater

Barbara Dex
© CNR Records

‘Dex Tot De Tweede Macht’ toert dit seizoen nog door Vlaanderen, maar komt slechts twee keer naar het centrum van Antwerpen; meerbepaald naar de Rode zaal van Het Fakkeltheater.

In ‘Dex tot de tweede macht’ bezingt Barbara de liefde voor haar vader. Dat Marc haar grote held en voorbeeld is mag iedereen weten. Van hem heeft ze zoveel geleerd. Met hem heeft ze zoveel gedeeld, gelachen, gehuild, gediscussieerd en gemusiceerd. Zijn eerlijkheid en heerlijkheid hebben haar als mens gevormd. Het muzikale heeft ze van hem geërfd.

Met deze voorstelling wil Barbara Dex haar vader nu, en niet later, in de bloemetjes zetten. Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Dat het een intimistische muziekvoorstelling wordt die naar de keel grijpt, staat vast. Een muzikaal cadeau voor Marc, Haar held, haar vader, haar clown.

Twee avonden in Het Fakkeltheater

Samen met vier topmuzikanten komt Barbara Dex naar de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Op 27 en 28 september 2018 om 20u30 in de Rode Zaal van Het Fakkeltheater.  Reserveren kan op 070 246 036 en www.fakkeltheater.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today