9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020

Barbara Sarafian in De Infiltrant

Barbara Sarafian
© Medialaan/VTM

Heel wat Vlamingen zagen de voorbije week hoe kleine oplichter Danny Desmet in de eerste aflevering van De Infiltrant door de politie verplicht werd te infiltreren in de drugsbende van Freddy Bernaerts. De reeks van Eyeworks Drama startte ook met niets dan lovende kritieken.

In de tweede aflevering maakt Barbara Sarafian haar opwachting. De populaire actrice speelt Nadine, de echtgenote van Freddy Bernaerts. Nadine is een rotverwende, hautaine vrouw die niet op haar mondje is gevallen. En als Freddy even niet in de buurt is, zet ze haar zinnen op Danny. Maar die heeft ondertussen met nog een ander probleem af te rekenen. Zijn moeder heeft het voor de zoveelste keer te bont gemaakt in het rusthuis waar ze verblijft en de directeur van de instelling wil dat ze vertrekt.

Freddy heeft de schrik te pakken nadat er een aanslag op zijn leven werd gepleegd. Hij vreest voor zijn leven. Hij vraagt Danny om hem en zijn vrouw en dochter te helpen onderduiken. Danny kan moeilijk weigeren, en vindt er niet beter op dan Freddy en zijn gezin mee te nemen naar het Halfway-house van de Federale Politie. Zo komt ook Directeur Potvin (Peter Van den Begin) erachter dat Danny samen met een drugsbaron zijn intrek neemt in een huis dat de politie voor hem huurt. Hij is niet blij, maar anderzijds is deze situatie een uitgelezen kans voor Danny om nog closer te worden met Freddy.

Maar ook Danny heeft schrik na de schietpartij en wil stoppen met zijn infiltratie-opdracht. Karen (Natali Broods) kan hem echter overtuigen om nog even verder te doen met de belofte dat hij vanaf nu surveillance zal krijgen van haar en haar mensen. Bovendien herinnert ze hem eraan: als hij niet doet wat Potvin wil, zal die hem voor het gerecht brengen voor zijn oplichterspraktijken. Danny wil toch niet naar de gevangenis?

De Infiltrant, maandag 12 februari 2018 om 21u45 bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today