11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 oktober 2021
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 oktober 2021

Bart Herman ontsnapt aan de dood: “zonder mijn vriendin was ik er niet meer”

Foto: Marc Dewolf

Bart Herman heeft er enkele heftige maanden opzitten. Nadat hij in maart besmet werd met het coronavirus en twee weken in het ziekenhuis belandde, zou hij kort nadien ook een beroerte krijgen. Tweemaal was het zijn vriendin Liesbeth die aan de alarmbel trok.

Na zijn revalidatie van het coronavirus, besloten Bart Herman en zijn vriendin Liesbeth er enkele dagen op uit te trekken naar zee  om te bekomen van de moeilijke periode. Maar daar liep het opnieuw fout voor de zanger…

Toen Liesbeth vaststelde dat de mondhoek van Bart verkrampt was, greep ze in. ‘Je bent een trombose aan het krijgen.’ En hup, weer trok het koppel naar spoed. Een halsslagader was voor maar liefst 80% verstopt. De zanger ontsnapte maar nipt aan een herseninfarct of hersenbloeding.

“Ik liep eigenlijk met een tijdbom rond”, vertelt Bart Herman in Primo. De zanger geeft toe dat zijn vriendin tot tweemaal toe zijn leven heeft gered: “Zonder haar snelle ingrijpen was ik er misschien niet meer om het na te vertellen”, aldus Bart Herman in Primo.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today