15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Bart Kaëll blaast oude hit Louis Neefs nieuw leven in

In de eerste aflevering van het VTM programma Liefde Voor Muziek bracht Bart Kaëll een muzikale ode aan de vele talenten, die ondanks hun kunnen en inzet er niet in slagen om een mooie muzikale loopbaan uit te bouwen. Geen enkel nummer uit ons collectieve geheugen vertelt dit beter dan het lied ‘Annelies uit Sas van Gent’, dat door Louis Neefs onsterfelijk werd gemaakt.

“Ik heb er lang aan getwijfeld of ik deze klassieker van Louis Neefs zou brengen’, licht Bart toe. “Het is een monument van een lied, gezongen door één van de beste stemmen die Vlaanderen heeft gekend. Maar het was wel een verhaal dat ik wilde brengen. Ik heb jarenlang ‘De Soundmix show’ op VTM gepresenteerd en heb daar heel wat muzikaal talent zien langskomen met veel ambitie, maar zelden lukte het deze mensen om hun grote droom waar te maken. Dat zie ik nu weer in The Voice van Vlaanderen.”

Barts twijfel om deze klassieker op zijn manier in de kijker te zetten was zeker ongegrond, want de reacties zijn alom erg lovend.  Bart Kaëll brengt op 31 mei trouwens een nieuw album uit met zijn nummers uit Liefde Voor Muziek en nog drie extra bewerkingen in het Nederlands van grote nationale hits.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today