14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Bart Kaëll: “dit weet zelfs mijn moeder niet…”

© Tom Bergs

Bart Kaëll onthult bij Kim Debrie in De Zomers Van op Radio 2 een geheim uit zijn jeugd dat zelfs zijn moeder niet kent. De zanger herinnert het zich alsof het gisteren was…

Het was de zomer van 1975 en Bart Kaëll was toen een puberende jongen van 15 jaar die nog niet mocht uitgaan. Zijn broer en zus mochten dat wel dus had Bart iets ‘geregeld’ zodat hij ook eens een stapje in de wereld zou kunnen zetten.

Barts plan bestond eruit om zijn moeder te overtuigen dat hij eens mocht kamperen in de tuin. “Mijn moeder vond het wat raar, maar ik bleef aandringen. Dat ik zin had om buiten te slapen, omdat het zo’n mooi weer was,” vertelt de zanger in het radioprogramma van Kim Debrie. 

Bart mocht uiteindelijk in zijn tentje in de tuin kamperen, maar toen zijn ouders sliepen, glipte de snoodaard naar buiten en trok hij samen met zijn zus en een kameraad die een auto had de wijde wereld in. “De eerste sigaretjes roken, een beetje stoer doen, het hoorde er allemaal bij,” herinnert Bart Kaëll zich uit die zomer van 1975.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today