7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Bart Kaëll: “Ik denk dat het vooral om passie draait”

Foto: VTM

Het zou dom zijn om als Vlaamse artiest een zomersingle uit te brengen maar niet te hopen op een plekje bij ‘Tien Om Te Zien’ of ‘Zomerhit’. Iedere Vlaamse artiest wil daar graag zijn of haar nummer laten horen aan een breed publiek.

“Ik denk niet dat ik de enige ben en dat heel wat collega’s speciaal een zomersingle uitbrengen om op televisie te komen. De zomer is sowieso een drukke periode voor de Vlaamse artiesten, met veel optredens. Vroeger toen ‘TOTZ’ doorheen het jaar elke week op het scherm kwam, had je natuurlijk veel meer kansen om je nieuwe single voor te stellen. Zo’n tv-optreden is natuurlijk niet te versmaden qua promotie”, klinkt het in Story.

Bart staat al 40 jaar op het podium en maar weinig artiesten doen hem dat na. Al heeft Bart daar misschien wel een goeie uitleg voor.

“Ik denk dat het in de eerste plaats om passie draait. In elk vak is dat belangrijk om het vol te houden en het met plezier en succes te blijven doen, of je nu beenhouwer, advocaat of zanger bent. Je moet bijna bezeten zijn van dat vak. In al die gevallen is passie een rode draad in hun leven en carrière.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today