14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Bart Kaëll: “Ik was geen makkelijke student”

Bart Kaëll: “Ik was geen makkelijke student”

Foto: DPG Media

Iets wat je werkelijk interesseert, gaat makkelijker de bovenkamer in dan iets waar je geen affiniteit mee hebt. Bart Kaëll kan daarover meespreken. De Vlaamse schlagerzanger was naar eigen zeggen geen makkelijke student, zo laat hij optekenen in Billie, een weekendbijlage bij Gazet Van Antwerpen.

“Ik studeerde in mijn humaniora wetenschappen in het college van Oudenberg. Een leuke periode, maar er was één probleem: ik had geen enkele belangstelling voor wetenschappen en wiskunde. Het was voor mij dus een enorme opgave om al die leerstof vanbuiten te blokken.”

Bart heeft een leuke anekdote over die tijd. Tijdens het studeren in de examenperiode sloeg de vermoeidheid toe en viel hij in slaap op zijn cursussen. “Ik kwam beneden en mijn moeder zei: je hebt niet gestudeerd, je hebt geslapen! Omdat ik dat niet wou toegeven ontkende ik onmiddellijk. Ik heb helemaal niet geslapen, zei ik haar. Maar ik was met mijn hoofd op mijn cursus beland en de inkt van de letters was afgegaan op mijn voorhoofd. Tot dusver mijn alibi”, grapt hij in Billie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today