11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Bart Kaëll niet te vinden voor nieuwe versie ‘Zeil je voor het eerst’

Foto: VRT

‘Zeil je voor het eerst’ is en blijft een beetje het ‘paradepaardje’ van zanger Bart Kaëll. Het kwam vele jaren geleden uit en is nog steeds een echte hit die door jong en oud gekend is.

Heel wat partijen hebben doorheen de jaren al gevraagd om een nieuwe versie van het nummer te maken maar Bart wou hier nooit in toestemmen.

“Ik wilde er niet zomaar een willekeurige beat onder laten plakken … Als er een remake zou komen, moest het nummer van A tot Z opnieuw worden opgenomen in een professionele studio. Pas toen Qmusicpresentatoren Dorothee Dauwe en Maarten Vancoillie het nummer naar aanleiding van de uitverkochte Foute Party in een nieuw jasje wilden steken, ging ik voor de bijl”, bekent Bart aan Het Belang van Limburg.

“Er werd ook een nieuwe videoclip opgenomen waarin heel wat bekende gezichten passeren: van Regi en Miguel Wiels tot mijn echtgenoot Luc, ze dansen allemaal mee. Dat iedereen dat liedje na al die jaren nog steeds uit volle borst meebrult, is natuurlijk fantastisch”, aldus Bart Kaëll.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today