7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Bart Kaëll: “We beseffen dat onze tijd korter wordt” 

Foto: Wim Dezutter

Wie op een podium staat en muziek brengt of acteert die krijgt ook graag applaus. Je hoort wel eens zeggen dat een artiest niet zonder applaus kan leven en dat is bij Bart Kaëll niet anders. Applaus is voor hem en vele anderen een soort van waardering voor wat je deelt met je publiek. 

“Ik heb er altijd over gewaakt dat mijn ego nooit de bovenhand kreeg en Luc was er natuurlijk ook altijd om me stevig met beide voeten op de grond te houden, mocht dat nodig zijn geweest. Net zoals mijn moeder dat vroeger deed. Wanneer ik me dreigde te vergalopperen, werd me dat ook gezegd. Daar heb ik veel van geleerd”, klinkt het in Story. 

Luc Appermont is 73, Bart is 63, toch een leeftijdsverschil van tien jaar. Het doet hen toch soms beseffen dat hun relatie daardoor nu anders is, want de klok tikt verder. 

“We beseffen allebei dat we geen dertigers meer zijn en dat onze tijd samen korter wordt. Maar we hopen op nog heel wat mooie jaren samen. We praten samen over het leven, maar ook over het leven na het leven. We hebben de dood al geregeld zien aankloppen bij vrienden en familie en dan ga je toch nadenken.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today