18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Bart Peeters: “Ik heb veel onnozelheden uitgekraamd”

Hij trekt er zich niks van aan

Foto: DPG Media

De zoon of dochter zijn van een bekend persoon is niet altijd leuk. Soms je moet je je vader of moeder lange tijd of veel missen en missen ook zij een deel van de jeugd van hun kinderen. Toen Bart Peeters nog populair was in Nederland, moest hij vaak naar daar en moest hij zijn kinderen vaak missen.

Omdat Bart vaak op televisie te zien is, moet hij ook vaak interviews geven en dan gebeurt het al eens dat hij iets zegt dat niet helemaal de bedoeling is. “Ik krijg dan een heleboel brieven en reacties van mensen. En kinderen vinden het niet fijn wanneer één van hun ouders hard wordt aangepakt”, zucht Bart in Humo.

Als BV moet je je ervan bewust zijn dat je in de gaten wordt gehouden en dat elk woord, of iedere zin onder de loep wordt genomen. Dat is voor elke artiest dus elke keer opletten met zijn uitspraken en woordkeuze. “Maar ik doe dat niet. Ik let niet op. Anders maak je toch ook geen ‘Koken met Jezus’ of ‘De mannen van de Gamma’? Nogmaals: als je je bij alles afvraagt wat de gevolgen zullen zijn, doe je niks meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today