18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Bart Peeters: “We gingen ons al zorgen maken”

“Aangesproken worden is een voorrecht”

Foto: DPG Media

Bekend zijn, de ene vindt het leuk, de andere zou liever succesvol kunnen zijn zonder de bekendheid erbij te nemen. Maar als artiest is er geen ontkomen aan. Je wordt van de ene dag op de andere een publiek bezit en iedereen wil alles van je weten. Dat ondervond ook Bart Peeters.

En hoewel Bart Peeters het niet altijd even leuk vindt, vindt hij het in Vlaanderen allemaal best meevallen. “Vlamingen zijn ongelooflijk lieve mensen die in alle omstandigheden gewoon doen. Koen Wauters heeft mij eens gevraagd: ‘Bart, als jij naar de bakker gaat, wat gebeurt er dan?’ Ik zeg: ‘Koen, helemaal niks.’ ‘En als jij in Hasselt naar de bakker gaat, wat gebeurt er dán?’ ‘Nog niks.’ Waarop Koen zegt: ‘Ik begon mij al zorgen te maken, want bij mij is dat ook zo.’”, vertelt Bart in Humo.

De zanger is er blij mee dat het in Vlaanderen allemaal goed meevalt en dat de Vlamingen allemaal heel vriendelijk zijn. “Ik ervaar aangesproken worden vaker als een voorrecht. Mij overkomt het dat mensen in een gesprek van twee minuten werkelijk het diepste van hun ziel blootleggen. Dat is fantastisch.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today