26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Bedenker van Familie teleurgesteld: “Dat snap ik niet”

Foto: VTM

‘Familie’ bestaat ondertussen meer dan 32 jaar, in die tijd is er héél veel veranderd. De soap is dagelijks op tv en dat is best een straffe prestatie. ‘Familie’ is de langstlopende soap in ons land en daar mag bedenker Herman Verbaet best wel fier op zijn. Dat is hij trouwens ook.

Verbaet nam een tijdje geleden kennis van de terugkeer van Jacky Lafon naar ‘Familie’, iets wat er binnenkort aan zit te komen. “Ik heb gehoord dat ze niet terugkeert als Zatte Rita. Dat snap ik niet”, vertelt Verbaet in een interview met het weekblad Primo.

“De kijkers willen haar toch zien als Zatte Rita? Dat was het succes van Jacky Lafon. Bon, ze gaat dus ‘Nuchtere Rita’ spelen. Zitten de fans daarop te wachten? Ik denk het niet”, besluit Herman Verbaet.

Mensen veranderen, ook Rita Van den Bossche kan als een ander mens terugkomen. Dat zij haar drankprobleem na veel jaren toch heeft aangepakt kan ook een positief verhaal zijn. Feit is dat veel mensen blij zullen zijn als Jacky Lafon weer op tv komt, al is het wellicht maar voor even.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today