11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 8 mei 2021
11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 8 mei 2021

Bekende organisator Dirk Coryn al weken in coma in ziekenhuis

Foto: Dirk Coryn

Bekende organisator al weken in coma in ziekenhuis Heel wat mensen die in Blankenberge naar evenementen gaan of gingen, zullen Dirk Coryn wellicht wel kennen. Vroeger organiseerde Coryn heel wat evenementen in het Antwerpse, onder andere in San Marco Village in Boom. De ondernemer woont al een tijdje in de badstad en organiseert er heel wat evenementen met Vlaamse artiesten. Maar sinds een tijdje is het opvallend stil op de Facebook van Dirk en daar is helaas een minder leuke reden voor: Dirk ligt al ruim een maand in coma in het ziekenhuis. De reden? Corona.

Het gaat verre van goed met de ondernemer laat één van zijn vrienden weten. “Dirk heeft een tijdje geleden een frituur geopend in Blankenberge, hij had ook weer zin om mensen te ontvangen op de evenementen die op de planning staan. Maar de kans is klein dat Dirk die evenementen deze zomer zal meemaken”, gaat de vriend verder. “De toestand van Dirk is zorgwekkend en dan moet je weten dat hij pas in oktober getrouwd is. Wij voelen dan ook mee met zijn vrouw Tina. Hopelijk kan hij snel wakker gemaakt worden en kan er aan de revalidatie gestart worden. Maar daarover is er nog geen duidelijkheid. We kunnen alleen maar duimen dat het goed zal komen met Dirk”, besluit de vriend die anoniem wenst te blijven.

En wij duimen uiteraard mee dat het snel goed komt met Dirk en alle andere mensen die corona hebben en in het ziekenhuis voor hun leven vechten.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today