15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Belle Perez brengt verzamelalbum uit!

Fiesta Perez
© Universal Music

Dit jaar viert Belle Perez 20 jaar carrière en hits. Dat viert ze met een verjaardagsconcert in De Roma én een Best Of-plaat die tijdens dat concert wordt voorgesteld.

20 jaar na ‘Hello World’ is Belle Perez nog altijd één van de grote gevestigde waarden in ons land. Haar deelname aan Liefde voor muziek werd fel gesmaakt en vorige zomer sneed ze met veel succes een nieuw muzikaal hoofdstuk aan door haar samenwerking met het producersteam The Swaggernautz uit LA. De single ‘Rumba’ werd een voltreffer en Belle werd na al die jaren genomineerd voor de Radio 2 ‘Zomerhit’.

Het succes van ‘Rumba’ krijgt een vervolg in een nieuwe samenwerking met The Swaggernautz in de vorm van de nieuwe single ‘Indirectas’. Meteen de voorloper van het album ‘Fiesta Perez’.

‘Fiesta Perez’ is een absolute must have voor alle fans van Latino/pop. Naast alle grote hits van Belle, bevat het album 4 nieuwe tracks waaronder de single ‘Indirectas’ en dat alles in een heel zomerse digipack!

Het album wordt officieel voorgesteld tijdens het Belle Perez ‘Fiesta Perez’ concert op 1 juni in De Roma in Borgerhout.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today