1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023

Belle Perez: “Ik sta aan de grond genageld”

Foto: Wim Dezutter

Wanneer we gaan slapen dromen we vaak de mooiste dromen. Het is alleen soms jammer dat we deze niet onthouden wanneer we wakker worden. Belle Perez daarentegen droomt bijna nooit.

“Ik droom eigenlijk alleen op vakantie. Ik denk omdat ik alleen dan echt tot rust kom. Thuis, met een drukke carrière, een huishouden, een kind, twee honden en een man heb ik dat minder”, begint ze in Het Laatste Nieuws.

Maar als ze droomt, is er wel een droom die weleens durft terug te komen.  Belle weet ook wat haar droom wil betekenen, maar ze weet niet hoe ze het moet toepassen op haar eigen leven.

Dat is dat ik een groot podium moet opgaan en dat het dan fout gaat. Dat ik mijn teksten niet meer weet. En niet durf op te gaan. Of dat ik wil vliegen, maar niet weg raak. Alsof ik letterlijk aan de grond genageld sta.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today