14 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Bezoekers Plopsaland De Panne klagen over de drukte

Plopsaland De Panne
Foto: Plopsa

Op de sociale media is er heel wat kritiek te lezen van mensen die de afgelopen dagen Plopsaland De Panne bezocht hebben. Verschillende bezoekers hebben het over de drukte in het pretpark en daarbuiten.

“Veeeeeeeeeeel te druk overal, bijna nergens handgel bij het verlaten van de attracties… Mensen die geen mondmasker dragen worden niet aangesproken! Capaciteit terug naar beneden of sluiten die handel! Wij komen pas terug nadat alles terug over is”, schrijft één van de bezoekers.

“Ronduit schandalig! Vandaag al file vanop de autostrade, parkings vol en aanschuiven voor de ingang al tot op de parking! Schandalig! En dat in deze tijden! Dit is al geen beperkt bezoek meer!!! Onverantwoord, zelfs in gewone tijden hebben wij zo een massa volk niet gezien daar laat staan nu! Waar zijn jullie mee bezig!”, lezen we op de officiële pagina van Plopsaland De Panne.

Ook Lindsey De Bolster, enkele jaren geleden te zien in The Voice Van Vlaanderen, spaart haar kritiek niet. “Wij dachten om voor de aller eerste keer met ons 2 jarig zoontje es naar Plopsaland te gaan. We hoorden enkele weken geleden dat het goed meeviel. Dit konden we vandaag niet beamen. Men hield geen rekening met de anderhalve meter afstand in de wachtrijen waardoor het dragen van een mondmasker een noodzaak was maar helaas, een groot aantal bezoekers droeg geen mondmasker. Er was ook geen controle. Jammer”, schrijft zij op Facebook.

Plopsaland De Panne beweert slechts 40% van het normale aantal bezoekers toe te laten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today