14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Binnenkort gezinsuitbreiding bij Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’

Foto: VTM

Het is Candice Martens en Marijn Lenaerts eindelijk gelukt om de knoop door te hakken en samen te gaan wonen. Het was nog even twijfelen tussen Beveren en Binkom, maar Binkom heeft de strijd gewonnen.

Nu ze samenwonen, is het de ideale moment om elkaars slechte kantjes te ontdekken. Want die hebben ze het afgelopen jaar nog niet gevonden. “We waren vroeger al veel bij elkaar. Ik vond het belangrijk om elkaar een tijdlang ‘af te toetsen’. Zo ken je elkaar al heel goed voor je uiteindelijk gaat samenwonen. Dan zijn er geen grote verrassingen meer.”

Nu het koppel samenwoont, lijkt een volgende logische stap natuurlijk gezinsuitbreiding. Maar daar denkt het koppel nog niet over na. “Mensen uit onze omgeving weten dat we het rustig aan willen doen. Door corona hebben Marijn en ik nog niet veel kunnen reizen. En ik heb ook nog niet de kans gekregen om zijn familie en vrienden goed te leren kennen. Daar willen we eerst werk van maken. Voor een kindje hebben we nog alle tijd”, aldus Candice in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today