20 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
20 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Binnenkort gezinsuitbreiding voor Samantha Steenwijk?

Foto: DPG Media

Samantha Steenwijk is al enkele jaren gelukkig getrouwd met Daisy. Steenwijks ouders waren eerst niet te vinden voor de relatie, maar ondertussen hebben ze er zich bij neergelegd en zijn ze gelukkig, net zoals hun dochter gelukkig is.

En dat is Samantha zeker, want ze straalt wanneer ze over Daisy praat. Samantha en Daisy zijn dol op elkaar, maar ook op kinderen. Gezinsuitbreiding zal er dus zeker komen. “Absoluut! Alleen is het er nog niet van gekomen. Na ‘The Voice’ dacht ik: ik moet nu carrière maken, maar ach als ik kijk naar Natalia, heb ik nog tijd genoeg”, klinkt het bij Samantha in Dag Allemaal.

Om als twee vrouwen een kindje te krijgen, gaat er heel wat aan vooraf en moet er ook beslist worden wie het kindje zal dragen. “Als het mag lukken, zal er bij mij een eitje worden weggehaald dat bij Daisy wordt teruggeplaatst. Da’s het handigste voor mijn carrière en ik voel ook niet de behoefte om zwanger te worden. Maar als het bij Daisy niet zou lukken, zou ik het absoluut doen. Dat is de luxe die wij als lesbisch koppel hebben.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today