14 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 oktober 2020
14 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 oktober 2020

Biografie Miguel Wiels in de maak

Miguel Wiels en Niels Destadsbader
Foto: Tom Bergs

45 jaar is hij, maar Miguel Wiels brengt dit najaar een autobiografie uit. in ’35 Jaar Wiels – Ongecensureerd’, blikt hij samen met ouders, familie, vrienden en collega’s terug op zijn leven. 

Voor Miguel Wiels begon het allemaal op zijn tiende.  Toen trok hij in Sint-Amandsberg een hoop volk toen hij tijdens de jaarmarkt uit zijn electrische orgel de ene melodie na de andere liet rollen.

Anno 2018 is Miguel Wiels de man achter heel wat artiesten. Niels Destadsbader, K3, Free Souffriau,… allemaal hebben ze wel iets met Wiels te maken.  In het boek schetsen al die artiesten ook een mooi beeld van de ‘mens’ Miguel Wiels.  Opvallend is alvast dat Souffriau haar man in de eerste plaats een ‘zakenman’ noemt en dan pas componist en pianist.

’35 Jaar Wiels – Ongecensueerd’ is een uitgave van Standaard Uitgeverij/Angèle en komt in oktober uit. Het boek zal worden voorgesteld in de Ghelamco Arena. Niels Destadsbader, Free Souffriau, Kristel van K3 en mogelijk Paul de Leeuw zullen er een muzikale ode brengen aan Miguel Wiels.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today