1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023

Birgit Van Mol: “Ik heb mijn beste vriendin gekust”

Foto: VTM

Birgit Van Mol en haar man René zijn al vele jaren samen en zijn een mooi voorbeeld met wat men bedoelt als het gaat over: in goede en kwade dagen. De man van Birgit leeft met een auto-immuunziekte en dat maakt er hun leven niet makkelijker op.

Ze herinnert zich het moment waarop zij en René elkaar voor het eerst zagen nog heel goed. Ze vond hem een rare snuiter, bovendien was hij getrouwd en had Birgit ook een vast relatie.

“Maar we hadden een goeie klik en er was vrij snel een vertrouwensband. We werden goeie vrienden, maar geen haard op ons hoofd dacht aan meer. Na enkele jaren waren onze beide relaties gestrand en toen gebeurde er iets….”, glimlacht Birgit in Dag Allemaal.

Na een avondje uit, kusten de twee elkaar en er ontstond een klein beetje paniek. “Hij dacht: ‘Shit, nu heb ik mijn beste vriendin gekust Hoe kon ik dat doen en hoe moet het nu verder?’ Toen we elkaar terug zagen, wou hij zich verontschuldigen. We zijn samen de lift ingestapt en zijn daar weer beginnen kussen. En dat doen we nog altijd!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today