7 °C Antwerpen, BE
maandag 8 november 2021
7 °C Antwerpen, BE
maandag 8 november 2021

Blind getrouwd: dit was het huwelijk dat begon als een sprookje en eindige met een knal

Foto: VTM

Het huwelijk van Mike en Marjolein begon als een sprookje en eindigde met een serieuze knal. De klik leek er meteen te zijn vanaf de eerste blik, maar dag na dag stapelden de frustraties zich op en verdween de chemie tussen het koppel.

Mike die nog steeds alles wou geven om zijn huwelijk met Marjolein te redden moest zich al vlug gewonnen geven. Marjolein kreeg heel wat te verduren op sociale media en Mike werd in één klap de doodbrave knapperd die beter verdiende. Maar plots verscheen een derde partij in het spel.

De 23-jarige Joni trad naar de voorgrond. “Mike liet uitschijnen dat het grote liefde was tussen ons, maar liet me vallen als een baksteen”, klonk het toen in Dag Allemaal. Er werd weinig aandacht aan de vrouw besteed en ondertussen is Mike na de breuk met Marjolein ook terug gelukkig in de liefde. Ze hebben samen al een zoontje Louen.

Hoe het met Marjolein gaat, daar is minder over geweten. Ze is al enkele jaren stresstherapeut en naar de rest is het gissen. Ze houdt sinds haar deelname haar privéleven verborgen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today