3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Boer Garry niet langer samen met Els: “Ze liet het verleden niet los”

DPG Media

Iedereen herinnert zich nog de emotionele beelden uit ‘Boer Zkt Vrouw’ van Boer Garry die moest toegeven dat hij geen koppel vormde met Els. Gelukkig konden ze na de uitzending toch laten weten dat ze hun relatie graag een kans wilden geven en zo kreeg ook hun sprookje nog een happy end.

Tot vandaag. Want vandaag moest Garry laten weten dat hij en Els dan toch niet langer een koppel vormen en dat ze hebben besloten om uit elkaar te gaan. Maar lang heeft Garry niet getreurd, want hij is al opnieuw gelukkig in de liefde.

“Verder aanmodderen met Els zag ik niet zitten. Dan was het misschien wel uitgedraaid op ruzie en dat had ik zeer jammer gevonden. Els zag het anders, maar ja… zij is nog teveel bezig met haar verleden. Ik heb daar geen probleem mee, iedereen draagt een rugzak mee. Maar op een keer moet je zeggen: ‘We gaan ervoor, we beginnen aan een nieuw hoofdstuk’ en dat lukte haar nog niet”, geeft Garry toe in Dag Allemaal.

Garry heeft lang in de relatie geloofd en was er erg van aangedaan toen de relatie toch op de klippen liep. Zijn geloof in de liefde is de boer gelukkig niet verloren. Integendeel zelfs.

“Sinds kort is er opnieuw iemand in mijn leven. Ze heet Ellen, maar het is nog heel pril. We komen heel goed overeen en het klikt echt supergoed. Het was niet de bedoeling om er meteen weer voor te gaan. Maar als je dan iemand tegenkomt en het voelt goed, dan kan je dat toch niet tegenhouden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today