3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Boer Raphaël: “We waren van onze roze wolk gevallen” 

VTM

Geen enkel koppel uit ‘Boer Zkt Vrouw’ is nog samen en dat is toch het minst goeie resultaat in al die jaren dat het programma al wordt uitgezonden. Al is er hoop. Boer Raphaël en Jasha zijn dan wel op dit moment niet meer samen, maar ze sluiten niet uit dat dat toch nog goedkomt. 

Jasha en Raphaël voelden zich goed bij elkaar en waren heel vaak onafscheidelijk. Tot Raphaël met vrienden voor drie weken naar Zuid-Afrika trok. Een trip die al langer gepland stond, maar een trip waarbij Jasha veel tijd kreeg om na te denken. 

“Ik had het toen best moeilijk. Ik viel in een zwart gat toen Raphaël vertrok. Ah ja, hij reisde naar de andere kant van de wereld. Ik had weinig contact toen hij in Zuid-Afrika was. Nu, ik snap dat je op vakantie niet de hele dag op je gsm zit. Ik keek er enorm naar uit hem terug te zien”, geeft Jasha toe in Tv Familie. 

In de tijd dat de boer weg was, kwamen er heel wat emoties naar boven bij Jasha en er knakte iets diep vanbinnen. 

“Het was helemaal anders tussen ons toen ik terug thuis was. Precies of we van die roze wolk waren gevallen. Terwijl er voor mij persoonlijk niets veranderd was. Ik zag Jasha nog altijd even graag en ik had zelfs een heel toekomstbeeld over ons.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today