10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Boer Thomas: “Dat is gewoon de harde realiteit”

Ze zal zich moeten aanpassen

Foto: VTM

Als partner van een boer moet je je automatisch ook een beetje aanpassen aan de levensstijl van je partner. Boeren moeten vaak heel hard en veel werken en hebben niet altijd veel tijd voor ontspanning.

Boer Thomas gaat op zoek naar de geschikte partner in ‘Boer Zkt Vrouw’. Hij vindt het wel belangrijk dat zijn partner zijn levensstijl begrijpt en accepteert.

“Het is niet alleen een baan, maar ook een manier van leven. De boerderij is een integraal onderdeel van wie ik ben, dus het is essentieel dat mijn partner hiermee kan omgaan. Wanneer je enkel gewassen hebt, zit er misschien nog een marge op, maar bij levende dieren… Hoewel we gebruikmaken van melkrobots, zijn er nog steeds momenten waarop deze ’s nachts kunnen uitvallen. Ook kunnen er al eens problemen zijn bij de geboorte van een kalfje”, zegt Thomas in Tv Familie.

Thomas heeft een erg onregelmatig leven en dat heeft ook invloed op zijn liefdesleven. Zo moet Thomas’ partner wel begrijpen dat een noodsituatie altijd voorrang zal krijgen. Zo vindt Thomas het belangrijk dat zijn partner bij hem komt wonen en niet omgekeerd.

“het geval van een ‘normale’ job kun je misschien nog dertig of zestig minuten van je werk wonen, maar voor een boer is dat praktisch onmogelijk. Mijn vriendin zal iets meer flexibiliteit moeten tonen dan ikzelf, dat is de harde realiteit. Een partner moet voor mij niet ‘werken’ op de boerderij, maar ‘wonen’ is een must.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today