7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Buitenlandse boeren op zoek naar Vlaamse vrouwen

Boer zkt Vrouw
© Medialaan/VTM

Cupido zal zijn pijlen dit najaar bij VTM wel heel ver moeten schieten: In Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond gaan vijf Vlaamse boeren die in het buitenland wonen op zoek naar de liefde van hun leven, te beginnen met de dubbele startaflevering op zondag 25 maart 2018 en zondag 1 april 2018.

Stuk voor stuk zijn het avonturiers die België achter zich lieten en leven en werken in het buitenland opzeer verschillende, vaak wondermooie en tot de verbeelding sprekende locaties in alle uithoeken vande wereld.

Maar hoe succesvol en ondernemend al deze boeren ook zijn, ze hunkeren één voor één naar liefde… Vlaamse liefde. Ze dromen ervan om binnenkort hun hart én land te delen met de vrouw van hun leven. Want al is de passie voor hun job nog zo groot, ze missen iemand uit hun eigen cultuur om mee op te staan, samen de dag gezellig mee af te sluiten, dromen en avonturen te beleven, te delen en herinneringen voor het leven te maken.

73000 kilomter gevlogen

Presentatrices Dina Tersago en An Lemmens legden voor de startaflevering maar liefst 73.000 km af en vlogen meer dan honderd uren, om zich onder te dompelen in de leefwereld van de vijf bijzondere boeren. Ze polsten naar hun diepste gevoelens, hun grootste verlangens en hun leven ver weg van ‘hun’ Vlaanderen. Wat bewoog hen ertoe om dit buitenlands avontuur aan te gaan? En welke Vlaamse vrouw hopen ze te leren kennen én te laten overvliegen?

Dina Tersago: “Het zijn stuk voor stuk echt hele leuke boeren met een avontuurlijk kantje. Toch houden ze van de Vlaamse tradities en die willen ze niet kwijt. Ze leven al een hele tijd in het buitenland, maar hun hart ligt toch ook nog voor een stuk in Vlaanderen. Eigenlijk ontbreekt hen maar één ding: een leuke Vlaamse vrouw om hun geluk mee te delen. Als ik vergelijk met Vlaamse boeren hier, is er eigenlijk weinig fundamenteels verschillend. Buiten de landschappen natuurlijk, we hebben zoveel mooie plekjes gezien!
An en ik wisselden regelmatig foto’s uit. Zo konden we beiden meegenieten van de prachtige bestemmingen die we bezochten en zo hoorden we meteen ook hoe het eerste contact met de boeren verlopen was. Ik hoop echt dat er veel vrouwen in hun pen kruipen en deze toffe mannen een brief schrijven. Ze verdienen het zo hard!”

Afspraak voor een kennismaking met de boeren, misschien goed voor de start van een nieuw avontuur, in de dubbele startaflevering van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond: zondag 25 maart 2018 om 20u en zondag 1 april 2018 om 20u.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today