-0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Bom onder het huwelijk van Marijn en Candice?

Foto: VTM

Marijn en Candice doken al snel tussen de lakens tijdens Blind Getrouwd. “Dat is toch een normale zaak, seks?” klonk het bij het koppel in koor. Er was duidelijk al snel een klik tussen Marijn en Candice. Maar nu lijkt er plots een bom onder hun huwelijk te liggen. Al heeft dat niets te maken met de fysieke aantrekkingskracht…

Na de hete jacuzzi op Santorini, volgde bij terugkeer in België immers de koude douche. Candice vertelde immers vlakaf dat ze het niet zag zitten om naar Binkom, waar Marijn woont, te verhuizen.

“Ik hou van veel mensen rondom mij. Daarom dat ik pal in het centrum van Beveren ben gaan wonen. Binkom is iets compleet anders: de natuur is er prachtig, maar het is wel afgelegen”, onthult Candice in Het Laatste Nieuws.

Ook op huwelijksreis hadden ze al gesproken over die afstand tussen Binkom waar Marijn woont en Beveren, de thuisbasis van Candice: “Maar we duwden het ernstige gesprek erover wat vooruit: we willen eerst zeker weten of ons huwelijk écht iets kon worden”, aldus Candice in Het Laatste Nieuws.

“Het is een uur rijden: dat was wel even schrikken”, geeft Candice toe. Maar als Marijn echt haar ideale match blijkt te zijn, dan heeft Candice Martens het er wel voor over, aldus de 31-jarige lerares die ondertussen een echte influencer is geworden met meer dan 15.000 volgers op Instagram.

Zwoele kiekjes van de huwelijksreis vind je dan ook terug op Candices Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today