19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Brecht uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik zie het haar niet meteen te doen”

Foto: VTM

Brecht en Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ zijn nog maar een goed half jaar samen maar kennen elkaar al door en door. Zo kennen ze elkaars kleine kantjes, maar weten ze ook heel goed wat elkaars positieve kanten zijn.

En er is natuurlijk altijd gedrag dat de een nooit van de ander zal kunnen tolereren. Dat is bij Brecht en Jolien niet anders.

“Ik zie het Jolien niet meteen doen, maar ik zou het heel moeilijk hebben als ze zich op emotioneel vlak afsluit van mij. Als dat slechts eventjes is, kan ik dat begrijpen. Maar duurt dat lang, dan weet ik niet of we nog samen zouden kunnen blijven”, geeft Brecht toe in Story.

Maar ook Jolien weet heel goed welk gedrag ze van Brecht niet zou kunnen tolereren. Zo moet Brecht opletten dat hij niet alleen maar praat tijdens hun gesprekken, maar ook luistert naar wat zij te vertellen heeft.

En dan is er natuurlijk nog bedriegen en kussen met iemand anders. Dat zou de doodsteek betekenen voor beiden. “We zijn allebei gezond jaloers. Van mij mag Jolien met andere mannen babbelen, maar er is een verschil tussen onschuldig praten en flirten. We hebben daar al gesprekken over gehad. Maar we zijn beiden verstandig genoeg om geen domme dingen te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today