15 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
15 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Camille: “Ik ben een controlefreak”

Camille: “Ik ben een controlefreak”

Foto: VRT

Dat Camille haar optredens telkens goed verzorgd zijn, hoef je haar niet te vertellen. Ze houdt graag de touwtjes in handen als het op haar carrière en présence aankomt. Ze vertelt er deze week meer over in Humo.

“Ik heb over veel dingen ideeën. Als zo’n idee eenmaal in mijn hoofd zit, moet ik er wel iets mee doen”, vertelt ze daarover. “Zo lieten we voor sommige nummers van ‘Liefde voor Muziek’ speciaal kledingstukken maken in een gespecialiseerd atelier, omdat zoiets elders gewoon niet te koop is.”

“Vooraf heb ik voor elk nummer van het programma een volledig concept uitgedacht. Ik had er een speciaal boekje voor waarin ik alles opschreef. Maar dan ook letterlijk álles. Van de staging tot de make-up en kledij. Ik geef dat niet graag uit handen”, zegt ze.

“Je kan me dus wel een beetje een controlefreak noemen. Een goede voorbereiding is voor mij het begin van alles. Dat helpt me om me comfortabel te voelen op het podium, maar ik kom ook gewoon niet graag voor verrassingen te staan”, aldus Camille.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today